Notícies

INSCRIPCIONS ESTIU INQUIET AL LLUÇANÈS

Del 5 al 30 de juliol, ESTIU INQUIET AL LLUÇANÈS. Les inscripcions es poden fer fins el 18 de juny, a la web www.llucanes.cat i allà hi trobaràs tota la informació que necessites.

 • CONVOCATÒRIA SUBVENCIONS VEHÍCLES ELÈCTRICS 21 d'octubre de 2021

  L’Institut Català d’Energia obre la convocatòria de subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega elèctrica

  Des del dia 2 d’octubre fins al 31 de de desembre de 2023 es poden demanar ajudes a l’Institut Català d’Energia per a l’adquisició de vehicles elèctrics i infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics (MOVES III). Aquests ajuts els poden demanar les persones físiques majors d’edat, les persones físiques que desenvolupin activitats econòmiques, les persones jurídiques i les comunitats de propietaris. La quantia de la subvenció pot oscil·lar entre els 1.100€ i els 9.000€ en funció del tipus de vehicle elèctric adquirit, i d’altres variables com són el desballestament d’un vehicle antic, persones físiques o professionals amb mobilitat reduïda, etc. D’altra banda, les ajudes per a punts de recàrrega elèctrica oscil·len entre el 30% i el 80% del cost de la infraestructura en funció del tipus de beneficiari.  

  Des de l’Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès es recomana que aquells ciutadans/es que desitgin sol·licitar aquestes ajudes ho facin en el menor temps possible, ja que la convocatòria finalitzarà quan s’acabi el pressupost previst. De fet, la dotació total del MOVES III a Catalunya és de 65.787.765,00 €, però es preveu un allau de sol·licituds en les properes setmanes.

  Per més informació consultar a:

 • Comissió de treball contra la violència masclista 2 d'agost de 2021
 • ES REOBRE LA OFICINA DEL DARP A PRATS DE LLUÇANÈS - duplicat 28 de maig de 2021

  En el document adjunt, hi trobareu  la informació necessària per a demanar cita prèvia

   

 • NOU IMPOST SOBRE EMISSIONS DE DIÒXID DE CARBONI 27 d'abril de 2021

  Enguany s'implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda la recaptació del qual es destinarà íntegrament a accions de millora de l'entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

  El padró provisional dels vehícles que tributen per l'impost es podrà consultar a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya a partir de l'1 de maig del 2021.

  En relació amb tribut, adjuntem un  díptic informatiu   pensat per facilitar la consulta del padró als ciutadans.

  Trobareu la INFORMACIÓ general relacionada amb l'impost a 

  https://atc.gencat.cat/ca/tributs/impost-emissions-vehicles/

  Salutacions cordials

 • Consells d'estalvi i eficiència energètica 20 d'abril de 2021
Darrera actualització: 17.11.2021 | 12:17
Darrera actualització: 17.11.2021 | 12:17