Llar d’infants municipal “El Cargol”

El setembre de 2008, els nens i nenes de Sant Boi de Lluçanès van poder gaudir per primer cop de les noves instal·lacions de l'Escola Bressol Municipal “El Cargol”.

Des de llavors, tenim a la nostra disposició un espai adaptat totalment a l'escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys.

Aquest espai consta de diversos racons, que ajuden a cada infant a desenvolupar totes les seves capacitats: racó de la psicomotricitat, dels contes, de joc simbòlic, de música, de titelles...

El nostre objectiu principal és el de proporcionar a tots els nostres alumnes les eines necessàries per adquirir un bon desenvolupament en totes les àrees. Per aquest motiu, realitzem diverses activitats adreçades a aquesta tasca: experimentem amb diferents elements i materials, fem sortides per conèixer l'entorn del poble, participem en diferents festes tradicionals que formen part de la nostra cultura, posem el llenguatge musical, matemàtic i plàstic a l'abast de tots els infants, i realitzem activitats diverses per a cada edat.

Els nostres alumnes es poden complementar els uns als altres, gràcies a la integració de totes les edats (des dels 4 mesos als 3 anys). Aquest fet, fa que els grans aprenguin dels més menuts, i a la inversa. D'aquesta manera, s'adquireixen molts hàbits i rutines, així com també, molts altres conceptes.

Des de l'Escola Bressol Municipal “El Cargol” podem oferir:

  • Activitats adaptades a totes les edats.
  • Atenció individualitzada de totes les famílies.
  • Menú per dinar i esmorzar.
  • Un equip d'educadores dedicades a atendre les necessitats de cada infant. (2 professionals per a un màxim 15 alumnes).
  • Espais adaptats, tant als més petits, com als grans. (cuina, banys, dormitori, aula de treball...)
  • Seguiment diari de l'evolució de cada infant.
  • Materials específics.


Estem disponibles de 9 del matí a 5 de la tarda. Ens adaptem a l'horari que més convé als nostres pares:

  • De 9 a 12 h i de 15 a 17h (horari partit)
  • De 9 a 17 h (Dinar portat pels pares. Els segons plats es poden coure a l'escola. També, inclou servei de vigilància durant la migdiada.).

Ara, només ens queda desitjar que gaudiu i visiteu les nostres instal·lacions.

A reveure!

C. Sant Roc, s/n - 08589 Sant Boi de Lluçanès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Carina Serra
Telèfon:938 527 046
Horari:  
de dilluns a divendres, de 9 del matí a les 5 de la tarda
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 30.12.2020 | 12:01

Imatges

Fotografia de l'interior Façana de la llar d'infans