Biblioteca

Descripció de la institució:

La Biblioteca Pública de Sant Boi de Lluçanès és una institució municipal destinada a la consulta i préstec bibliotecaris. El fons documental de què disposa inclou obres de consulta general i especialitzada, classificades segons criteri bibliogràfic de la CDU -o Classificació Decimal Universal-, així com apartats específics de literatura en llengua catalana i castellana, un nombre limitat de volums en anglès, francès i alemany, així com recursos hemerogràfics i àudio-visuals. De forma paral.lela, disposa d’una secció infantil de lectura informal.

El conjunt de volums disponibles al públic ronda els 5500 exemplars, i es compta amb uns 50 documents que es troben en estat de dipòsit i/o en procés de registre i catalogació.

Des del setembre de 2010 la Biblioteca es troba annexa a l’Escola CEIP Aurora. Aquest fet ha estimulat una fructífera relació amb el professorat, i ha permès igualment assolir el procés d’unificació d’ambdós fons bibliogràfics i efectuar col.laboracions mútues en l’àmbit docent.

Les activitats programades setmanalment a la Biblioteca inclouen “L’ Hora del Conte”, classes gratuïtes de reforç general per a alumnes de primària, sessions gratuïtes de suport extra-escolar per a alumnes d’ESO, cursos d’Anglès per a adults (nivells A1-B2 / B2-C1), cursets d’introducció a la informàtica i tallers de la memòria per a persones de la tercera edat. Al llarg de l’any també s’hi realitzen presentacions de llibres, cicles de xerrades o conferències i sessions de cinefòrum. De forma complementària, des de la Biblioteca es recolza el servei de ludoteca un parell dies a la setmana, d’octubre a juny.

Per accedir a la informació detallada sobre els serveis de la Biblioteca, consulteu el PDF annexat on s’hi especifica la graella d’activitats del curs escolar d’enguany.

C/ Sant Roc s/n - 08589 Sant Boi de Lluçanès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Rossend Rovira
Telèfon: 669 407 532
Adreça electrònica: bibliostboi@gmail.com
Horari:  
Dilluns a divendres, de 14.00 a 20.00 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.11.2020 | 10:18